Hírek Kiemelt hírek Szentes

A drámaisok nyerték a városi vetélkedőt

A Szentesi Művelődési Központ egyik legrégebbi rendezvénye a Városi Gólyavetélkedő, amely annak ellenére, hogy több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik, változatlanul népszerű a fiatalok körében.
Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy folyamatosan a kor igényeinek, szokásainak megfelelően korszerűsítik a versenyfeladatokat, illetve egyre több intézmény megrendezi a helyi „selejtezőt” is.

A helyi középiskolák 9. évfolyamosai részére meghirdetett verseny idei döntőjét november 23-án rendezték meg az Ifjúsági Házban. Valamennyi középiskola, illetve a kollégium nevezett a megméretésre, többen egyen pólóban, vagy jelmezben érkeztek – fokozva az eleve jó hangulatot.Pillantsanak a légkörbe:
https://youtu.be/SpoiP–lOcU

Összesen 11 próbát kellett a résztvevőknek megoldani. Ezek közül néhány: zenefelismerés, vaktérkép bejelölése, film kvíz, különböző ügyességi feladatok, karaoke-parti, műveltségi teszt, puzzle – híres szentesi emberek felismerése stb.

A helyi önkormányzat Művelődési-, Ifjúsági- és Sportbizottsága elnöke, Kovács János vezette zsűri gyorsan, pontosan és (úgy tűnt) mindenki megelégedésére végezte munkáját.

Ebben az esztendőben a Szentesi Városi Gólyavetélkedőt a Horváth Mihály Gimnázium 9. évfolyamos drámai tagozatos osztálya nyerte meg.

A teljes végeredmény:
I. Horváth M. Gimnázium (Sálasok)
II. Terney Béla Kollégium (Bajos Csajok)
III. Pollák A. Szakgimnázium (Kockák)
IV. Boros S. Szakgimnázium (Borászok)
V. Bartha J. Kert. Szakképző (Kertészek)
VI. Zsoldos F. Szakgimnázium (Vadmacskák)

Minden csapat kapott Oklevelet, (anyagi jellegű) jutalmat, az első például egy 50 ezer Ft. értékű támogatást az osztálykirándulásához.

A versenyzők kérésére köszönet jár a szervező intézmény munkatársainak és a játékot vezető Págerné Kovács Szilviának.

Képek:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1784553438282472

Vélemény, hozzászólás?