Hírek Kiemelt hírek Szentes

E-sportbajnokság, és Amerikába szakadt egykori diák a Pollákban

                                 E-sportbajnokság a Pollákban 

Az elmúlt napokban több, szélesebb körű érdeklődésre számot tartó program történt a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikumban.  

Az egyik az E-sportnap

A projekt szervezőmunkája már hetekkel ezelőtt elkezdődött Ágoston Csaba tanár úr és Tamáskovits Gyula Ákos, 10. A-s diákunk vezetésével: plakátok és kérdőívek készültek, online zajlottak a selejtezők. Végül a március 26-ai döntőbe a négy legjobb csapat került, ők mérkőztek meg egymással a Szentes-Csongrád Rotary Club által felajánlott pénzjutalmakért a Számítástechnika I. tanteremben. 

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Az izgalmas verseny eredménye a következő lett: 

  1. SzentesFive csapat
  2. Telekom csapat
  3. 2EZ csapat
  4. Bubiharcosok csapat

Gratulálunk a résztvevőknek és a szervezőknek egyaránt! 

                     Amerikába szakadt, egykori diák a Pollákban 

Pollákos öregdiák újra az iskola falai között Egresi Zoltán – az első, 1967-ben érettségizett osztályunk tagja – jelenleg Kaliforniában él, de most Magyarországra látogatott, és felkereste régi iskoláját is.  

Egész életében műszaki pályán mozgott, folyamatosan tovább képezte magát, de elmondása szerint nagyon sokat jelentettek számára a Pollákban megszerzett biztos alapok. Nagy örömmel találkozott és  beszélgetett a mostani diákokkal, megtekintette az újonnan felszerelt Robotika termet és Elektronika labort, de szívesen időzött a régi tantermek és tablók előtt is. 

Köszönjük a látogatást, és jó egészséget kívánunk! 

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?