Kiemelt hírek Szentes

Eddig 10 ezer kézfogás

Gémes László, a Fidesz szentesi polgármester jelöltje augusztus 16-án sajtótájékoztatót tartott a Kertvárosban, a Drahos utca mögötti játszótéren.
A tájékoztatás tartalmát (vágatlanul) láthatják a videón.

A polgármester-jelölt elmondta, hogy a „20 ezer kézfogás” akciójuk során „mintegy 10 ezer kézfogás már megtörtént”, és az eddig megtartott utcafórumok nagy érdeklődés mellett zajlottak. Ezért úgy döntöttek: a továbbiakban is folytatni fogják.

Elkészültek a polgármester-jelölti és a képviselőjelölti bemutatkozó anyagok is, amelyek a hétvégén kerülnek a postaládába. A lapok hátulján a lakosoknak lehetőségük van elmondani javaslataikat, véleményeiket. (A képgalériában néhány pld látható.)

Augusztus 24-én kezdik az aláírásgyűjtést, az aktivistáik ettől a naptól fogják felkeresni a választópolgárokat az ajánlóívekkel.

A tájékoztató végén kérdésekre válaszoltak a képviselőjelöltek, beszélgettek a megjelent érdeklődőkkel.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2983893021681835

Gémes L sajtótájékoztató

Eddig 10 ezer kézfogás(Képmelléklettel)Gémes László, a Fidesz szentesi polgármester jelöltje augusztus 16-án sajtótájékoztatót tartott a Kertvárosban, a Drahos utca mögötti játszótéren.A tájékoztatás tartalmát (vágatlanul) láthatják a videón.A polgármester-jelölt elmondta, hogy a „20 ezer kézfogás” akciójuk során „mintegy 10 ezer kézfogás már megtörtént”, és az eddig megtartott utcafórumok nagy érdeklődés mellett zajlottak. Ezért úgy döntöttek: a továbbiakban is folytatni fogják. Elkészültek a polgármester-jelölti és a képviselőjelölti bemutatkozó anyagok is, amelyek a hétvégén kerülnek a postaládába. A lapok hátulján a lakosoknak lehetőségük van elmondani javaslataikat, véleményeiket. (A képgalériában néhány pld látható.)Augusztus 24-én kezdik az aláírásgyűjtést, az aktivistáik ettől a naptól fogják felkeresni a választópolgárokat az ajánlóívekkel.A téjékoztató végén kérdésekre válaszoltak a képviselőjelöltek, beszélgettek a megjelent érdeklődőkkel.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2983893021681835

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 16., péntek

 

Vélemény, hozzászólás?