Kiemelt hírek Sport Szentes

Egy kissé csalódott levelet kapott szerkesztőségünk

Sztanó György, junior világbajnok erőemelő sportpályafutásáról már több alkalommal olvashattak ezen az oldalon. Jó a kapcsolat a szerkesztőség és a kiváló sportember között, talán ennek köszönhetően is, megosztotta velünk sport karrierje pillanatnyi, nem felhőtlen szakaszának történéseit.

„Szomorúan indult a nyár számomra. Pár hónapja beszámoltunk arról, hogy könyök műtétem lesz, ami után nem csak a sportolás, hanem a magán élet is könnyebb lenne számomra.

Eddig úgy volt, hogy a Kazahsztáni világbajnokság miatt elmarad, illetve tolódik a műtétem. A héten azonban kiderült, hogy nem indulok a világbajnokságon. Így az éves készülésem a semmiért volt. Nagyon csalódott vagyok emiatt. Főként a Dubai Világkupa után, ahol a 59 kg.-os kategóriában felnőttben ezüstérmes lehettem volna.

Húz a szívem Szentesre, szentesi színekben szeretnék a jövőben indulni. Még ebben az évben talán ez is elkezdődik! Azért nem aggódom, mivel az ép versenyzők között is el fogok indulni nagy versenyeken. Céljaim már megvannak.

Brezovai Sándornak köszönhetően Szentesen, a Wellness Colosseumban adott a lehetőségem a felkészülésre. Most a fő célom egy új fizikum elérése, az eddigi legerősebb fizikum. Új edzésterv, új célok, új jövő áll előttem.

Családom és párom mellettem állt eddig is, és mindent megtesznek, hogy segítség a sportkarrieremet.”

Hajrá Gyuri!

Vélemény, hozzászólás?