Kiemelt hírek Szentes

Egy nappal később, de sikert aratott

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház keretében, július 10-én Udvaros Dorottya és László Zsolt keltették életre A Madison megye hídjai című, Robert James Waller nagy sikerű regényének történetét, melynek filmváltozata meghódította az egész világot.

Most már mi is mondhatjuk: a mű, illetve az Orlai Produkciós Iroda által Szentesen is bemutatott A Szív hidjai című előadás is nagy siker volt. Ehhez a darab másik két szereplője Szamosi Zsófia és Chován Gábor is hozzátette a magáét.

A romantikus drámát, melyet egy huzamban közel két óra alatt mutattak be, (röviden) három mondatban is összefoglalhatjuk. Adott egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva, feleség és anya legyen egy farmon. Adott egy férfi, aki a National Geographic számára készít fényképeket a környék fedett hídjairól. És jön egy véletlen találkozás, amelyből megrendítő szerelem lesz.

A színészek „hozták azt”, amit a közönség várt, „elvárt”.

A Szentesi Művelődési Központ által szervezett színházi sorozat első két bemutatóját „csak” az esőnapon tudták bemutatni. A színházat szervezők és kedvelők remélik, hogy az ezután következő előadásokat „tervszerűen”  tudják majd prezentálni.

Legközelebbi előadás: július 13. (péntek) 20.00 óra

Szentesi Dumaszínház

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?