Kiemelt hírek Szentes

Egy szinttel még feljebb lépett a múzeum

Farkas László Róbert, a Koszta József Múzeum igazgatója március 6-án kora délelőtt nagy lelkesedéssel újságolta, hogy gyűjteményüket nagyon kellemes meglepetés érte: mától már két ásatás-vezetőjük van, Filep Fanni több éves megalapozott szakmai munkája alapján (és még további másik 11 feltétel teljesítésével) megkapta az ásatás vezetői rangot.

Így most már még több régészeti feltárásban vehet részt a múzeum. Jelenleg Felgyőn folynak ásatások a Koszta József Múzeum (Király Edit) irányításával, de már elvállalhatják a Szentes-Berekháti munkákat is.
További részleteket itt tudhatnak meg:

Farkas László Róbert, a Koszta József Múzeum igazgatójának bejelentése

Egy szinttel még feljebb lépett a múzeum(Képmelléklettel)Farkas László Róbert, a Koszta József Múzeum igazgatója március 6-án kora délelőtt nagy lelkesedéssel újságolta, hogy gyűjteményüket nagyon kellemes meglepetés érte: mától már két ásatás-vezetőjük van, Filep Fanni több éves megalapozott szakmai munkája alapján (és még további másik 11 feltétel teljesítésével) megkapta az ásatás vezetői rangot.Így most már még több régészeti feltárásban vehet részt a múzeum. Jelenleg Felgyőn folynak ásatások a Koszta József Múzeum (Király Edit) irányításával, de már elvállalhatják a Szentes-Berekháti munkákat is.(További részleteket a cikk alatti videoból tudhatnak meg.) Az eddigi munka elismerését is jelentő kitüntető címhez gratulált Filep Fanninak Kiss Csaba, Szentes alpolgármestere, a kollektívának pedig újabb sikereket kívánt. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3609768199094311

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. március 6., péntek

Az eddigi munka elismerését is jelentő kitüntető címhez gratulált Filep Fanninak Kiss Csaba, Szentes alpolgármestere, a kollektívának pedig újabb sikereket kívánt.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3609768199094311

Vélemény, hozzászólás?