Hírek Szentes

Egyre többen az EFItt sportnapon

A Szentes Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda szeptember 30-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg a II. EFItt Sportnapot, melynek célja, hogy a Szentesen és térségében elérhető csoportos mozgásformákat bemutassa a lakosságnak.

A rendezvény mottója az „Egészség, Fittség, Időben!” jegyében különféle óratípusok mellett, egészségügyi szűrésekkel és egészséges ételek kóstolásával fogadták az érdeklődőket.

A sportnapot Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg, melynek során  a rendszeres mozgás, illetve a mellette végzendő folyamatos egészségszűrés fontosságát emelte ki.

Összesen tízféle tréninget kínáltak a szervezők, természetesen mindegyik más-más fizikai és egészségügyi fejlesztést szolgált. Kétségtelenül a legnagyobb érdeklődést Katus Attila Best Body Aerobi programja váltotta ki, de a különlegességekhez tartozott, hogy a fő szervező Czakó-Kádár Viktória maga is vezetett egy gerinc tornát.

Az egészséges, reform ételeket Nyári János, a Központi Konyha séfje készítette. Az Szentes Kistérségi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai által végzett szűréseket sokan vették igénybe.

A Sportnapon minden belépő vendég tombolasorsoláson is részt vehetett.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

(További képek a partner Szentesi Gyors oldalán.)

Vélemény, hozzászólás?