Kiemelt hírek Szentes

Együtt lüktetett a színpad és a nézőtér

A Szentes Hangversenyközpont szervezésében január 24-én, a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola nagytermében adott jubileumi koncertet a Kalungu Ütőegyüttes.

Megszokhattuk már, hogy a Zene-Világ-Zene sorozat koncertjei telt házas (pótszékes) események, ezúttal ‘teljes’ telt ház várta az alakulásának 15. évfordulóját ünneplő zenekart.

Az együttes tagjai: Mészáros László, Takács Ádám, Bereczky Zsolt, Tóth Gellért és Bubla Bence valamennyien a Szentesi Lajtha László AMI, illetve a Hangversenyközpont vezetője, Kertész Ákos növendékei voltak.

A koncert kiváló hangulatú volt, a mester a színpadon adott egy-egy rövid (osztályfőnöki) jellemzést egykori tanítványairól, majd beállt közéjük muzsikálni – fantasztikus volt….

A zenekar vendégei voltak Ágoston Georgina (ének), Kató Dániel (gitár) és Bajnóczi Sándor (fúvós hangszerek).

Az „visszataps” utáni utolsó számukban a zenészek megköszönték a közönség szeretetét. Ezt láthatják, hallhatják a cikk alatti videón.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3475133229224476

A 15 éves Kalungu koncertjének fináléja

Együtt lüktetett a színpad és a nézőtér(Képmelléklettel) A Szentes Hangversenyközpont szervezésében január 24-én, a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola nagytermében adott jubileumi koncertet a Kalungu Ütőegyüttes.Megszokhattuk már, hogy a Zene-Világ-Zene sorozat koncertjei telt házas (pótszékes) események, ezúttal 'teljes' telt ház várta az alakulásának 15. évfordulóját ünneplő zenekart. Az együttes tagjai: Mészáros László, Takács Ádám, Bereczky Zsolt, Tóth Gellért és Bubla Bence valamennyien a Szentesi Lajtha László AMI, illetve a Hangversenyközpont vezetője, Kertész Ákos növendékei voltak.A koncert kiváló hangulatú volt, a mester a színpadon adott egy-egy rövid (osztályfőnöki) jellemzést egykori tanítványairól, majd beállt közéjük muzsikálni – fantasztikus volt….A zenekar vendégei voltak Ágoston Georgina (ének), Kató Dániel (gitár) és Bajnóczi Sándor (fúvós hangszerek).Az „visszataps” utáni utolsó számukban a zenészek megköszönték a közönség szeretetét. Ezt láthatják, hallhatják a cikk alatti videón. Képgaléria: https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3475133229224476

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. január 24., péntek

Vélemény, hozzászólás?