Kiemelt hírek Szentes

Elballagtak a “Kisbések”

A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskolában június 11-én rendezték meg a végzős diákok ballagását, búcsúztatását. Először az iskolától vettek búcsút a nyolcadikosok (és szüleik. rokonok), majd átballagtak a Református Nagytemplomba, ahol ballagási istentiszteletet és ünnepséget tartottak.
Az istentiszteleten Fehér Csaba lelkész hirdetett igét, majd mondott imádságot.
Ezt követően a templomban folytatódott a ballagási ünnepség. A hetedikesek nevében Risai Fanni, Kiss Robin és Törőcsik Laura köszönt el a nyolcadikosoktól. Megtörtént az iskolazászló átadása a hetedikeseknek. A ballagók nevében Nemes Nóra és Szarka Nándor szavakban búcsúzott el az iskolától, Nyíri Csongor tenorkürtön játszott el egy tételt, és Simon Alma verssel köszönt el.
Befejezésként a két nyolcadik osztály közösen, az Ismerős Arcok: Nélküled című dalával búcsúzott.
Az iskola tanári kórusa is dalokkal köszönt el. Ezután pedig Tomcsányiné Lucz Szilvia igazgatóhelyettes az elmondott szó erejével bocsátotta útjára a végzősöket.
Karikó-Tóth Tibor iskolaigazgató és Fehér Csaba a fenntartó Református Nagytemplomi Gyülekezet lelkésze átadta a Kiss Bálint díjat, valamint a kimagasló tanulmányi- és sporteredményekért járó Iskoláért díjakat.
Kiss Bálint díjban részesült:
Szalai Sára
Iskoláért díjat kapott:
Balázs Kata
Csákó Kata
Czibolya Kevin
Fülöp Dorina
Simon Alma
Szarka Nándor
Tomcsányi András
Vincze Balázs
Vidovenyecz Adél
Végezetül két szülőnek, Szarkáné Forgó Ágnesnek és Szilágyi Gabriellának köszönték meg, hogy nyolc éven át kitartóan segítették az iskola oktató-nevelőmunkáját.
A templomi alkalom után a nyolcadikosok visszaballagtak az iskolába, és ott köszöntek el el egymástól.

Vélemény, hozzászólás?