Kiemelt hírek Szentes

Elballagtak a ’Zsoldos’ végzősei

A Hódmezővásárhelyi SZC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája május 5-én rendezte meg ballagási ünnepségét. A végzős diákok (152-en) végig ballagtak az intézmény folyosóin, újra betekintettek a tantermekbe – így búcsúzva iskolájuktól.

 

 

Az ünnepségen, a 11. évfolyam nevében Tóth Rebeka 11. K osztályos tanuló búcsúzott, a végzősök nevében Berkecz Petra és Mészáros Márk 12. P osztályos diákok köszöntek el. Az ezt követő percekben ünnepélyesen átadták az iskola zászlaját a fiatalabbaknak, majd Halász Mihály, Gazsi Dorina és Lippai Terézia (12. R. osztályosok) szalagot is kötöttek a zászlóra.

 

Pintér Etelka igazgatónő köszöntötte a megjelenteket, köztük Seres József alezredest, a helyi műszaki katonai alakulat mb. parancsnokhelyettesét, Sebestyénné Laurik Ágnes r. alezredest, a helyi kapitányság osztályvezetőjét, majd ünnepi gondolatait osztotta meg a jelenlévőkkel. Az ünnepségen felolvasták Farkas Sándor országgyűlési képviselő köszöntő levelét.

 

A Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola Tanulóiért Alapítvány nevében Tornyi Molnár Zoltán, az alapítvány elnöke adta át az okleveleket és pénzjutalmakat a kiváló tanulmányi eredményt elért tanulóknak (10 fő).

Az iskola Diákönkormányzata ebben a tanévben is megjutalmazta azokat a végzős tanulókat (9 fő), akik nagymértékben kivették részüket a közösségi munkából – az okleveleket Pintér Etelka igazgatónő adta át.

A 14. T (fodrász) osztály pedig egy ajándékot vehetett át mint, akik példás, összetartó csoportként végezték tanulmányi munkájukat.

 

14. T. osztály (fodrászok)
Az ünnepség pillanatai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?