Hírek Kiemelt hírek Szentes

Elhunyt Gurdon Lajos

Gurdon Lajos pszichológus, gyermek klinikai szakpszichológus jelölt, 2021. március 6-án, 52 éves korában elhunyt.
Lehet, hogy egy fekete-fehér kép erről: 1 személy
Szakmai pályafutását kórházakban kezdte. Összesen 12 évet töltött segítőként kórházban, ahol megismerhette a pszichiátriai zavarral küzdő emberek problémáit, illetve a terápiás lehetőségeket.
Napjainkban a Pedagógiai Szakszolgálatnál, valamint Pszichiátriai Szakrendelőben dolgozott pszichológusként. A pszichiátriai szakrendelőben az egyéni terápia mellett csoportos foglalkozásokat is vezetett. A nevelési tanácsadás keretében főként gyermekekkel, míg a rendelőben felnőttekkel foglalkozott.
Munkájával, szakmai hitvallásával összefüggésben egyszer így nyilatkozott: „személyes hitem szerint az ember méltóságát, tiszteletét minden helyzetben és lelki állapotban meg kell adni, és hagyni! A gyógyulás ezen az alapon lehetséges”.
A gyógyulás előtt álló pácienseinek, valamint munkahelyének, a Pedagógiai szakszolgálatnak egy kiváló szakembert kell a jövőben nélkülöznie.
Feleségét, gyermekeit imádó apát vesztett el családja.
A Szentesi Pedagógiai Szakszolgálat épülete előtt családja, munkatársai, jó barátai március 7-én este gyertyafény mellett emlékeztek szerettükre.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy

Vélemény, hozzászólás?