Hírek Kiemelt hírek Szentes

Elindult Szentes 2018-as közös története

Az újesztendő első közös, a Szentesi Önkormányzat által szervezett rendezvényét 18 órával az új esztendő kezdetét követően rendezték a város fő terén: az Újévi Tűzijátékot.

Szirbik Imre polgármester köszöntötte a szép számú megjelenteket. Szól arról, hogy fontos megbecsülnünk az elvégzett munkát, közösen kell keresnünk a további teendőket, és együtt kell dolgozni azok megvalósításán. Azt kívánta, hogy az új évben mindenki találja meg számítását, őrizze meg barátait , és szerezzen újakat.

Ezt követően kezdődött a „kissé rövid, de nagyon szép” tűzijáték.  A videón annak utolsó két percét láthatják, az Azur Blue Band zenéjével.

Szentesi tűzijáték – 2018. január 1.

Elindult Szentes 2018-as közös története(videóval)Az újesztendő első közös, a Szentesi Önkormányzat által szervezett rendezvényét 18 órával az új esztendő kezdetét követően rendezték a város fő terén: az Újévi Tűzijátékot.Szirbik Imre polgármester köszöntötte a szép számú megjelenteket. Szól arról, hogy fontos megbecsülnünk az elvégzett munkát, közösen kell keresnünk a további teendőket, és együtt kell dolgozni azok megvalósításán. Azt kívánta, hogy az új évben mindenki találja meg számítását, őrizze meg barátait , és szerezzen újakat.Ezt követően kezdődött a „kissé rövid, de nagyon szép” tűzijáték.A videón annak utolsó két percét láthatják, az Azur Blue Band zenéjével.Néhány kép:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1834617253276090

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. január 1.

Néhány kép:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?