Kiemelt hírek Sport Szentes

Elismerésben részesültek 2018 legeredményesebb szentesi karatésai

A Magyar Karate Szakszövetség február 5-én Budapesten, a Stefánia Palotában tartotta évértékelővel egybekötött díjátadó gáláját. Az eseményen a tavalyi esztendőben nyújtott kiemelkedő teljesítményükért – országosan – 78-an részesültek jutalmazásban.

A szentesiek technikai okokból nem tudtak részt venni a rendezvényen, ezért a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség helyben, az Oyama Dojo-ban rendezett kis ünnepség keretében adta át az elismeréseket,

Shihan Brezovai Sándor, a Szövetség elnöke elmondta, 2018-ban összesen 19 világbajnoki érmet szerzett a szentesi Wakajshishi Shuudan (Fiatal Oroszlánok magyar válogatottja). Közülük hatot terjesztettek fel szakszövetségi elismerésre, végül hárman kapták meg:

Georgiádes Zoltán VB I. hely,

Urbán Lili   VB II. hely

Gojdár Csanád   VB III. hely

Gyakorlatilag fiatal kora miatt nem kapott szakszövetségi elismerést a serdülő Szabó Csenge (VB II. hely) és Német Enikő (VB I. hely), illetve az ifjúsági korú Hajdú László (VB I. hely).

Magyar Karate Szakszövetség Gémes László szegvári polgármesternek a sportág kiemelkedő szintű támogatását köszönte meg egy emlékplakettel.

Gojdár János, szegvári karate trénernek kimagasló edzői munkáját ismerték el.

A díjakat shihan Brezovai Sándor adta át. megköszönve az elismerésben részesültek kiváló eredményét.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?