Kiemelt hírek Szentes

Elismerték a legjobban tanuló diákokat

Szentesen, a Megyeháza Konferencia és Kulturális központban június 4-én köszöntötték a 2017/2018-as tanévben kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő diákokat és felkészítő tanáraikat.

Az eseményen megjelent Balázs József, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatója, Szirbik Imre, Szentes polgármestere, dr. Demeter Attila, Szentes alpolgármestere, Kovács János, a helyi önkormányzat Művelődési-, ifjúsági és sportbizottságának elnöke, Antal BalázsTibor, a helyi önkormányzat frakcióvezetője, Móra József önkormányzati képviselő.

Az ünnepségen jelen voltak a déli határon túli testvérvárosok (Sepsiszentgyörgy, Újszentes és Bácskatopolya) oktatási delegációi.

Balázs József, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ igazgatója kérdésünkre válaszolva, így értékelte a szentesi diákok munkáját:

Szirbik Imre polgármestere mondott ünnepi köszöntőt, melyben bátorította a fiatalokat a minél magasabb színtű tudás megszerzésére. Ne csak őrizzék meg tehetségüket, hanem tanáraik segítségét elfogadva fejlesszék tovább a talentumukat – mondta. Megemlékezett a Nemzeti Összetartozás Napjáról. Ennek kapcsán külön köszöntötte az Újszentesen tanító, politikusként is dolgozó, kettős állampolgárságú Dénes Ildikót, aki több éven keresztül, fáradtságot nem kímélve dolgozik a két település kapcsolatának szorosabbá tételén.

 

 

Ezután a jelenlévők közösen elénekelték Tóth Péter, az Örökség című, az összetartozás erejére mutató dalát.

Az ünnepségen 205 általános- és középiskolás diáknak adtak át elismeréseket, és jutalmakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A díjazottak részletezett névsora:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?