Hírek Kiemelt hírek Szentes

Elkezdődött a fedett vásárcsarnok kialakítása

Megkezdődött a Szentes Városi Élelmiszer és Zöldségpiac (Rákóczi utcai piac) fejlesztése, épülhet a Fedett Piaccsarnok. A beruházás kivitelezőjének, az Integrál Zrt.-nek átadták a munkaterületet, és nem lesz kemény a tél, hogy hátráltassa a kivitelezést, akkor április végére, május elejére elkészülhet az új vásárcsarnok.
Az új csarnokban több mint ötszáz négyzetméteren árusíthatnak majd az eladók, az asztalok mellett hét pavilon és szociális helység is készül, a csarnok pedig temperáló fűtést kap majd. Felújítják a volt buszgarázst is, az épület új tetőt kap, benne pedig tárolóhelyiséget és vizesblokkot alakítanak ki, valamint egy fedett összeköttetést is biztosítanak a csarnokhoz.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér
A beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program anyagi forrásából valósul meg, mintegy 230 millió forint értékben.
A bontás és az építkezés ideje alatt sem kell nélkülözniük a vásárlóknak a piacra járást: egy kordonnal választották el az építési területet, így a zöldségpiac továbbra is zavartalanul működik.

Vélemény, hozzászólás?