Kiemelt hírek Szentes

Élménytábor a strandon

A szentesi Four Diamonds Egyesület a nyár folyamán négyszer egyhetes tábort szervez a 4-12 éves gyermekek számára, hogy egyrészt jól szervezett programokkal kellemessé tegye a nyári vakációt, másrészt kielégítse a gyermekek mozgás igényét, felkeltve a figyelmüket különösen az úszás, a futás szeretetére.

Az előző héten már tartottak egy tábort, most ezen a héten (július 8-12.) zajlik a második. Ebben az élménytáborban 43 táborozó van (a környező településekről is érkeztek), akik délelőttönként úsznak, majd angol nyelvű foglalkozáson vesznek részt, ez utóbbit Nagypál Horváth Orsolya vezeti.

Délutánonként kötetlenebb, játékos foglalkozások vannak, például július 11-én Márton Róbert oktató vezetésével „búvárkodtak” az 50 méteres medence alján. A tábor vezetője Kovács Brigitta, a gyermekekkel még Bajnóczi Dániel, Kovács Kamilla és Tóth Beatrix foglalkoznak, ami a differenciált törődést is lehetővé teszi.

A táborban jól érzik magukat a gyerekek, a hangulat vidám, ennek ellenére a sportos jelleg dominál. Naponta háromszori étkezést (ebéd, tízórai, uzsonna) kapnak a táborozók. A tábor vezetője gondoskodóan figyelte, hogy mindig olyan terhelést kapjanak, ami megfelel életkori sajátosságaiknak.

Még két tábort tart az egyesület, de azt már egy időpontban: július 29 és augusztus 2 között, ugyancsak az Üdülőközpont területén.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2890781240993014

Vélemény, hozzászólás?