Kiemelt hírek Szentes

Előzetes a III. Szentesi Gyermekfesztiválról

Szentes Város Önkormányzata, és a Bertok Promotion Kft.  május 15-én sajtótájékoztatót tartott a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ  zöld termében, ahol III. Szentesi Gyermekfesztivál elnevezésű rendezvénnyel kapcsolatos legfrissebb információkat mondták el.

Szirbik Imre polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy ez lesz a város nyárindító programja. Az idén a város összegyűjtötte a nyárra tervezett programokat, és azokat egy füzetbe foglalva eljuttatják minden szentesi háztartásba. A sorozatnak ez az első eseménye – mondta a polgármester.

Torday Henrietta, a Polgármesteri Hivatal marketing munkatársa szerint a következő hónapokban program-kavalkád lesz a városban, a Szentesi Nyár programfüzet megkönnyítheti a választást. Az előző két gyermekfesztivál is eredményes volt, az idei is sikert ígér.

Bocskay István, a Polgármesteri Hivatal iparfejlesztési referense többek között a Vedd és Védd a Szentesit akció szempontjából is sikeresnek tartja a fesztivált, ami a jövő nemzedékére is hatással lesz – mondta.

Bertók Róbert, a fő szervező Bertok Promotion Kft. tulajdonosa néhány adatot mondott. Az első fesztiválra 40, a másodikon már 50 településről érkeztek vendégek, kifejezetten a fesztivál miatt. Átlagosan 2100 fő látogatta az első két rendezvényt.

Az idén, május 26-27-én lesz a fesztivál, a Kurca-parti Kalandpark mindkét napon 9-18 óra között várja a családokat, gyermekeket, vendégeket.

Lesz belépő: a gyermekeknek 1200.- , a felnőtteknek 1000.- Ft., de ezért majd nem minden kalandparki szolgáltatást – külön jegy nélkül – igénybe  vehetnek, a színpadi produkciókat ingyen tekinthetik meg, a belépő mellé tombola jár.

 

Vélemény, hozzászólás?