Csongrád Hírek

Első csongrádi siker a Magyar Termék Nagydíj pályázaton

termékdíj

2017. szeptember 5-én ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Termék Nagydíjakat a Parlament Felsőházi Termében. Idén 64 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy egy évre szóló használati jogát, köztük az Aeroprodukt Zrt BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsaluja is. Csongrádi vállalat most először kapott ilyen elismerést. Az egyedi iparművészeti trófeát és Díszoklevelet az Aeroprodukt Zrt. vezérigazgatója, Pusztai Zsolt vette át.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat 20 éves fennállása alatt Magyarország legrangosabb minősítő rendszerévé vált. A Magyar Termék Nagydíj Védjegy olyan termékeket és szolgáltatásokat illet meg, melyeket a kimagasló minőség mellett kreatív megoldásokkal és innovációval ötvözve alkottak meg.

Az Aeroprodukt Zrt. komplex légtechnikai rendszereket gyárt és forgalmaz Csongrádon. Díjazott termékük egy olyan füstvédelmi rendszer, melyet épületek légcsatorna hálózatába építve az abba, illetve az abból kiáramló füst és forró gázok elszívásának szabályozására alkalmaznak. Ez az elmúlt időszak legjelentősebb fejlesztése a cégnél, melynek eredményeként készült Európa első olyan minősített füstgázvezérlő zsaluja, melynek névleges mérete már eléri a 1500×1500 mm-t. A kizárólag Csongrádon gyártottzsaluk tűzállósága kimagasló, hazai és nemzetközi piacon is sikeres.

 

magyar termék magyar terméktermékdíj

Vélemény, hozzászólás?