Kék hírek Kiemelt hírek Szentes

Első helyezés a megyei döntőn!

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága, a fiatalok helyes közlekedésre nevelése, ismereteik bővítése és balesetmentes közlekedésük elősegítése céljából vetélkedőt hirdetett meg a középfokú oktatási intézmények tanulói részére.
A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa három kategóriájának (kerékpáros, segéd-motorkerékpáros és személygépkocsi) első helyezettjei a Balatonalmádiban (május 30-június 2. között) megrendezésre kerülő országos döntőn képviselik majd Csongrád-Csanád megyét.
A megméretésen jármű kategóriánként KRESZ-tesztlap és egészségügyi elméleti tesztlap kitöltésére, illetve gyakorlati ügyességi feladatok megoldására került sor.
A segédmotor-kerékpáros kategória győztese, Cserhalmi Ádám Dezső, a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum 12.B osztályos tanulója lett!
Ádám édesapja rendőr, tőle tudta meg a verseny hírét, és jelentkezett. A felkészülésre sok idő nem állt rendelkezésére, de már kétszer részt vett a “Család közlekedik “ elnevezésű versenyen, annak országos döntőjébe is jutottak. Egyébként most készül megszerezni személygépjármű vezetői jogosítványát, ez is “segítségére” volt.
Ő képviseli majd Csongrád-Csanád megyét az országos megmérettetésen, ezért az oklevél és az értékes vásárlási utalvány mellé már megkapta az országos döntő feladatait körvonalazó dokumentumokat is – kezdődhet a felkészülés…..
Nincs könnyű helyzetben, hiszen a közeli napokban lesz iskolájukban a ballagás, és már készülnie kell a számára nagyon fontos érettségire is, “de majd valahogy megoldom” – mondta.
Céljai között szerepel, hogy informatikai programtervező szeretne lenni, no és persze az országos döntőn is jól szerepelni.
Gratulálunk Ádám, és céljaid eléréséhez sok sikert kívánunk!
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér

Vélemény, hozzászólás?