Kiemelt hírek Szentes

Elstartolt a családi, országúti kerékpártúra

A szentesi Árpád Szabadidős Sportklub június 5-7. között ismét megszervezte a hagyományos kerékpáros sportprogramját. A 18. „Dobos András” Közlekedési Országúti Családi kerékpártúrát ezúttal Ignácz János szervezte, illetve vezeti.

A túravezetőtől megtudtuk, hogy Szarvasra történő háromnapos, kerékpártúrán – az eddigi tapasztalatok szerint – általában 150 km.-t tekernek összesen a bringások. Ebben persze benne van a Szarvason és környékén tett kerékpározás is. Egyébként a két település közötti kb. 37 km-es távolságon három megállást terveznek (Kajáni iskola, Cserebökényen és a célállomás határában).

Programokat megtervezték (Városnézés, KRESZ-teszt, Arborétum, Mini-Magyarország, Békésszentandrási duzzasztó stb.) de a járványügyi helyzet miatt még nem biztos, hogy mindet meg tudják valósítani.

A kerékpártúra névadója, Dobos András családja nevében Dr. Dobos András köszöntötte a startnál a résztvevőket: jó utat, jó időt, jó bulit kívánva.

Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere – fiával együtt – az első szakaszt kerékpáron együtt teljesítette a túra résztvevőivel.

Képek:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3935910219813439

Vélemény, hozzászólás?