Kiemelt hírek Szentes

Elstartolt a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház

A Szentesi Művelődési Központ szervezésében a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház első “nagyestés” színházi előadását tartották meg június 28-án a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán.

A gyakorlatilag telt házas előadáson Paul Blake: Római vakáció című zenés játékát láthatta a közönség. Az Orlai Produkcióban Tenki Réka, Fekete Ernő, Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor szerepeltek.

Röviden a történet: Egy kicsiny ország trónörököse, Anna hercegnő hivatalos látogatásra érkezik Rómába. Vele utazik az udvar néhány szigorú képviselője, minden percét protokoll események töltik ki. A lány fellázad, és egy váratlan pillanatban megszökik, hogy felfedezze az Örök Várost.

Persze azonnal nyomába szegődik a bulvársajtó, hogy szaftos pletykákkal szolgáljon a közönségnek, és a kaland a szerteágazó történet elkezdődik.

 

 

A produkció nyitóelőadás volt a szentesi szabadtérin, időszerűségét csak fokozza, hogy már nagyon sokan vannak vakáción, sőt hasonló élményeket is átéltek. Záróelőadás is volt, hiszen ebben a szereposztásban most játszották utoljára. Mindez nem változtat  a lényegen: felhőtlen szórakozást, kiváló és örömteli színészi játékot kapott a közönség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?