Hírek Szentes

Emlékezés a Zsoldosban – Zsoldos díj átadás

A HSZC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakiskolája október 20-20-án, a Zsoldos Napok keretében emlékezett az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójára. Az ’A’ épület aulájában a diákok adtak ünnepi műsort, Molnár Szilvia tanárnő felkészítésével. 

Ebből egy részlet:

Az ünnepi műsort követően az iskola vezetése és a diákönkormányzat képviselői megkoszorúzták Zsoldos Ferenc emléktábláját.

 

 

Az ünnepségen az intézményvezetője, Pintér Etelka átadta a Zsoldos Díjat a most nyugdíjba vonult Bugyáné Bakó Veronika, matematika-fizika szakos tanárnőnek.

 

 

A tanárnő 1977-ben szerezte diplomáját, először nevelőtanárként dolgozott az Általános Iskolai Diákotthonban. Később a Városi Tanácsnál a Művelődési Osztály vezetője lett, innen került a 603.számú Ipari Szakmunkásképző Iskolába.

A hatalmas munkabírásának köszönhetően 2000-ben igazgató helyettesnek nevezték ki, 2005-ben lett a Zsoldos Ferenc Középiskola igazgatója. Két év után visszatért a tanításhoz. Folyamatosan vállalta az osztályfőnöki munkával járó plusz terheket a nappali és az esti tagozaton is. Több ezer diákot kísért végig az érettségiig vezető, hepehupás úton.

Az átadást vastaps követte, és többen gratuláltak a kitüntetettnek.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?