Kiemelt hírek Szentes

Emlékezések és találkozások napja

Szentesen az egykori Petőfi Sándor Általános iskola előtt szeptember 8-án ismét összejöttek, találkoztak az iskola volt diákjai, pedagógusai, dolgozói, barátai – helyből, a szomszédos városokból, sőt a fővárosból is érkeztek.

A megjelentek nagy szeretettel köszöntötte Dóczi Gáborné, az iskola címzetes igazgatója, majd Szemerédi Endréné nyugdíjas pedagógus mondott el egy Petőfi verset. Ezt követően Dóczi Gáborné emlékezett vissza az intézményre, az ott folyó munkára, az ott megvalósult, gyermekközpontú iskolai légkörre.

Megkoszorúzták a három évvel ezelőtt avatott, és az iskola diákjai, nevelői által állíttatott Emléktáblát, és gyertyát gyújtottak elhunyt társaik emlékére

Maga a találkozó ünnepélyes és méltóságteljes volt, de sok dal is felcsendült, mivel a jelenlévők közül sokan az iskola ének-zene tagozatára jártak, de az éneklésbe „besegített” az Árpád Szabadidős Sportklub Vadrózsa énekegyüttese is.

A találkozón elhangoztak régi emlékek is, melyek közben Dömsödi Teréz is elmondott egy verset.

Ezt az alkalmat két,1968-ban elballagott osztály az 50 éves találkozójának a megtartására is „kihasználta” – így ez követte a volt iskolára emlékező programot.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?