Kiemelt hírek Szentes

Ének-koncert – lemezbemutatóval

A Szentesi Hangversenyközpont által szervezett Zene- Világ- Zene sorozat idei utolsó koncertjét december 6-án rendezték meg  a Lajtha László lapfokú Művészeti Iskola nagytermében, ahol Magyarország első számú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese, a Fool Moon adott – sokak  szerint – káprázatos műsort.

Azt bátrabban írhatjuk, hogy sokak szerint, hiszen zsúfolásig a nagyterem (plusz pótszékek is), ami előre jelezte, hogy kiváló lesz a hangulat is. Az előre tudható volt, hogy az acappella – azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene – soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar, és itt a térségből érkezett közönség körében is – a 17 éves zenei múltat is maga mögött tudó Fool Moonnak is köszönhetően.

Szándékoltan nem célunk bárkit is kiemelni az együttesből, ezért álljon itt a „névsor”: Mészáros Tamás, Molnár Gábor, Vavra Bence, Wodala Barnabás és (a szentesi születésű) Németh Miklós. Egy Szirtes Edina Mókus dal előadásának erejéig Kertész Ákos is együtt lüktetett az együttessel.

A programban karácsonyi-, filmzenei- és pop átiratokat adtak elő, hozzátéve saját hangjukat, harmóniájukat, lendületüket.

A koncert során többször is hangoztatták az énekesek, hogy szívesen jöttek (újból) Szentesre. Ezúttal azonban különleges is volt a koncert, hiszen itt „debütált” az új Fool Moon – Return 2 Acappelland lemez. Itt mutatták be, itt kezdték el árulni, itt kezdték a dedikációt,  ráadásul  a műsor után még maradtak, egy kis közös beszélgetésre is.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?