Kiemelt hírek Szentes

Eredményes évet zártak az úszók

A Szentes városi Úszóklub december 20-án, az ifjúsági Házban tartotta meg évzáró, karácsonyi rendezvényét. A mintegy 150 fiatal úszó, illetve szüleik rövid értékelést kaptak, majd karácsonyi műsor következett, amit díjak és ajándékok átadása követett. A rendezvényen részt vett Kovács János, a Művelődési-Ifjúsági- és Sportbizottság elnöke.

A megjelenteket dr. Rébeli-Szabó Tamás, az Úszóklub elnöke köszöntötte. Rövid beszédében kitért arra, hogy ez az év is sikeres volt a szentesi úszók számára. Jöttek az elvárható eredmények, köztük voltak kiemelkedők is, továbbá anyagilag is erősödött a klub. Létszámuk 150-180 között mozog, a jelenlegi edzői létszám többet nem is tesz lehetővé.

Az elnök megköszönte a cégek, valamint a szülők támogatását, a következő évre még több sikert kívánt, az idei utolsó közös programhoz pedig jó szórakozást.

Az ünnepi műsorban a Mini – Pom-Pom zenekar adott egy mini koncertet, viszont a hangulat maximális volt („mert Szentesen mindig kiváló hangulatúak a koncertjeink” K.A.), a gyerekek kiválóan érezték magukat.

A zenekar után a kisebb úszókból alakult „énekkarok” adták elő produkcióikat, majd az ajándékok (naptárak, csapatfotók) átadása következett. A legkisebbeket az Ugráló várak várták, míg a nagyobbak – úszóteljesítményük eredményeképp – Arany-Ezüst- és Bronzjelvényeket (összesen közel 50-en) kaptak, valamint kisebb nagyobb ajándékok (a klub emblémájával ellátott hátizsák, úszósapka, törülköző, melegítő, köpeny) is jutott a legjobbaknak.

Elnézést a „jelvényesektől” mindegyiket nem tudjuk felsorolni, de álljon azok neve, akik még közülük a legjobbat nyújtották, akik korcsoportjukban az országos ranglistát vezetik, vagy a legjobbak között vannak: Csatlós Flóra, Horváth Noel, Nagy-Tarnóczi Endre, Szabó Dániel, Adorján Kende.
A verseny-sportolók edzői: Vincze Edit, Pengő Erzsébet, Paulovics Tamás és Horváth Sándor.

A karácsonyi évzáró sütizéssel, és az üdítők elfogyasztásával zárult.

Vélemény, hozzászólás?