Kiemelt hírek Sport Szentes

Eredményes szezont zárt a Kinizsi utánpótlása

A Szentesi Kinizsi labdarúgó szakosztálya június 15-én, a Központi Konyha Ebédlőjében rendezte meg a 2017/2018-as bajnoki év zárását. ahol az utánpótlás csapatok munkáját értékelték.

Prozlik István, a szakosztály vezetőségi tagja adott egy áttekintést a bajnoki szezonról. Az említett csapatok, a bajnokságban mutatott teljesítményük alapján, egy erős megyei csapatnak számítanak. Nemcsak korcsoportjuk tabellájának élén végeztek, hanem megfelelő edzésmunkával jó, és eredményes játékot mutattak.

 

Az ifjúsági csapat második helyen végzett, edzőjük, Bozóki Zoltán.

Az U 14-es együttes megnyerte a bajnokságot, az U 16-osok második helyen fejezték be a szezont. Edzőik: Gulyás Zoltán és Gulyás Gergő.

A Kinizsi megyei IV. osztályban  szereplő csapata bajnok lett, edzőjük: Tóth László és Herczeg Szabolcs.

 

Megköszönte a városi önkormányzat támogatását, valamint Csepregi Istvánnak, Nagygyörgy Zsoltnak, Katona Ildikónak, és Némethy Lászlónak a szakosztály működtetésében nyújtott munkáját, segítségét.

Elmondta, hogy a székház építése megfelelő ütemben halad, a kiírt határidőben, június 30-án megkezdődhetnek a műszaki átadás munkálatai. Ugyanakkor a létesítmények tekintetében vannak még fejlődési lehetőségek – tette hozzá Prozlik István.

Ezt követően az egyes csapatok edzői egy rövid szakmai értékelést adtak a szezonbeli munkáról, majd a játékosok átvették az érmeket és a serlegeket. Az elismeréseket Kovács János a helyi önkormányzat Művelődési- Ifjúsági- és Sportbizottságának elnöke  és Antal Balázs Tibor, a helyi önkormányzat frakcióvezetője adták át.

Az értékelések és az érmek átadását vacsora követte.

Vélemény, hozzászólás?