Kiemelt hírek Sport Szentes

Érmek az ESMTK birkózó csarnokából

A létszám magas volt, a rendezés színvonalas, a végeredmény egész jól sikerült.
Több mint 300 induló vágott neki a tegnapi (május 14.) napnak, a dr. Papp László Birkózó Sportegyesület 10 versenyzővel nevezett, és három érmet hozott haza.
A fiúknak valahogy nem kedvezett a szombati nap, ők sajnos egy híján érem nélkül maradtak. Kozák Szilágyi Zsófi és Pozsár Zalán a legkisebbek között megérdemelten vehették át a harmadik helyért járó bronzérmüket. Tápai Levente, Nagy Patrik, Pozsár Ákos, Barna László és Sági Attila, most a középmezőnyben végeztek, de lesz ez még jobb is. Barna Milán állt legközelebb az éremszerzéshez, de most be kellett érnie egy ötödik hellyel.
Hölgyeink viszont kitettek magukért, Sipos Csenge igencsak kemény meccseket vívott, de valahogy most nem állt mellé a szerencse. A bronzéremért vívott csatája volt talán a legnehezebb……
Farkas Vivien, aki Országos Bajnoknak mondhatja magát, most egy súlycsoporttal fentebb próbált szerencsét. Bajnokhoz méltóan küzdött és kiharcolta magának a bronzérmet. Sajnos a helyosztón Vivi és Csenge egymással birkózott, és ezúttal Vivien bizonyult jobbnak. Vivien a harmadik míg Csenge ötödik helyen végzett.
Ezen a versenyen mint edző próbálhatta ki magát Cseh Tamara, mint a kisebbek egyik példaképe – egy plusz löketet adott a versenyzőinknek.
Gratulálunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?