Kiemelt hírek Szentes

Értékes relikviák – a sportcsarnok megsegítésére

Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere február 4-én sajtótájékoztatót tartott a Közös Önkormányzat Hivatal konferencia termében, ahol a város sportcsarnok újjáépítésének megsegítésére szervezett, közelgő jótékonysági gáláról adtak ismertetést Szebeni Zoltánnal közösen.
Szabó Zoltán Ferenc röviden ismertette a sportcsarnok ügyének állását. Elmondta, hogy az erre a célra nyitott önkormányzati számlán már 11,5 millió forint gyűlt össze. Hangsúlyozta, hogy az összefogásra továbbra is szükség van, hiszen az objektumhoz számos olyan felszerelés, berendezés tartozik, melyeknek a legkorszerűbbeknek kell lenniük, és bizony ezek is pénzbe fognak kerülni.
Szebeni Zoltán, a Tóth József Szinház és Vigadó Művészeti Tanácsának tagja, a jótékonysági gála szervezője beszélt az előkészületekről.
Tovább bejelentette, hogy több magyar élsportoló (pl. Nagy László kézilabdázó, magyar vízilabda válogatott, FTC pólósok stb.) részéről tárgyi felajánlások érkeztek a sportcsarnok megsegítése céljából, ezekre lehet majd licitálni február 7-től.
A cikk alatti fotókon a sajtótájékoztatón készült képeket, és a felajánlott ereklyéket láthatják

Vélemény, hozzászólás?