Kiemelt hírek Szentes

Esti gyors – A nap hírei röviden

Április 21-én a következő események történtek Szentesen, amelyről most röviden, viszont néhány órával később részletesen is beszámolunk.

+ A szentesi Kinizsi hazai pályán játszott, és vereséget szenvedett:

Szentesi Kinizsi – Algyő 0:2 (0:1)

 

+ A férfi vízilabda csapat a dr. Rébeli Szabó József sportuszodában döntetlent játszott a Vasas együttesével:

Metalcom Szentes – Vasas 10:10

A Kurca-parti gárda a középszakasz végén  a 12. helyen áll. tehát a végjátékban a 9-12. helyért játszik majd.

+ A Kiss Bálint Református Általános Iskola az apukák számára, hagyományteremtő szándékkel megrendezte az I. Fater Kupát, melyet elsőként a 4.a osztályba járó tanulók apukáiból összeállt csapat nyert meg.

 

+ Ma megtartották az idei 4. Garaboly Gasztro és Kézműves Piacot.

 

+ Szabadtéri idénynyitó atlétikai dobó versenyt rendezett a szentesi Maximus SE. A Szentesi Nemzetközi Dobóversenyen  1 arany (és több, más színű)   érmet szereztek a szentesi atléták. A felnőtt súlylökést magabiztosan nyerte Rakovszky Tibor (Maximus SE).

 

+ A Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola a volt növendékek igazán magas színvonalú koncertet adtak. A képen Miskolczi Máté, zongorán kísér Nagy János

 

+ A mai gasztro piacon véradást is szerveztek,  ahol 10 fő jelentkezett és közülük 4 fő új!  A képhez: Nem találok szavakat! …. Csodaszép! Nagy Róbert és családja!

 

+ A Szentesi Vendégszeretet Egyesület az áprilisi körsétáját a helyi Vasútállomás telefonközpontjába szervezte. (Ide aztán tényleg nem egyszerű bejutni.)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?