Kiemelt hírek Sport Szentes

Évzárás az úszóknál: elismerésekkel és 100 tagú énekkarral

A Szentes Városi Úszóklub december 18-án, az Ifjúsági Házban tartotta meg évzáró összejövetelét. Dr. Rébeli-Szabó Tamás, a klub elnöke köszöntötte a gyerekeket, a szülőket. Elmondta, hogy fejlődik a klub: az előző évhez képest 30 %-al emelkedett a taglétszám, ennek megfelelően az edzők száma is nőtt.

Szerencsére az eredmények is jönnek: az előző évhez képest többen szereztek aranyjelvényes szintet, és 28 olyan versenyzőjük van, akik korcsoportjuk országos ranglistáján benne vannak a legjobb 12-ben, és vannak ranglista vezetők is.

Ezt követően az edzők értékelték az idei munkát, majd elismeréseket adtak át. A Magyar Úszószövetség (interneten) vezeti a versenyzők időeredményeit, és ezek alapján motivációs szinteket (arany, ezüst, bronz) lehet teljesíteni. A szentesi klub a szinteket elérők részére jelvényt is készített, és itt adták át.

Aranyjelvényt kaptak idén a következő versenyzők:
Csatlós Flóra, Ágoston Máté, Adorján Kende, Tofán Regina, Horváth Brendon, Tóth Emese, Horváth Noel, Puskás Marcell, Kiss Károly, Nagy-Tarnóczi Endre, Rajos Dávid, Fűri Benett, Komáromi Vilmos, Tajnai Lilla, Koncz Viola, Mészáros Luca

Ezüst jelvényes lett: Repka Marcell, Kanfi- Horváth Levente, Mészáros Zsombor, Simon Alma, Orosz Abigél, Ladányi Lilla, Dávid Kornél

Bronz jelvényt vehetett át: Szili Tamás, Nagy Péter, Sztojka Rajmund, Kozák Mira, Ormai Dorka, Gyánti Lilla, Vidovenyecu Adél, Katona Norina

A korosztályos Országos Bajnokságon elért remek helyezésekért: Csatlós Flóra, Adorján Kende, Horváth Noel, Puskás Marcell, Kiss Károly, Repka Marcell, Nagy-Tarnóczi Endre serleget vehetett át a klub elnökétől.

A klub úszóit és szüleit Paulovics Tamás (úszóedző) saját versével köszöntötte.

Kedves pillanata volt a rendezvénynek, amikor az úszó-
palánták csasztuskát énekeltek edzőiknek – edzőikről. A videón többek között ez is megszólal:
https://youtu.be/_TeGy0jHAxk

Ezt követően a klub új emblémával ellátott pólóját kapták ajándékba a versenyzők. Az új pólóban összeállt klubtagokról készült egy közös kép, majd a Pom-Pom együttes bulis-koncertje következett, és eszem-iszom zárta a programot.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3363828370354963

 

Vélemény, hozzászólás?