Kiemelt hírek Sport Szentes

Évzáró a Kinizsi utánpótlás focistáinál

Szentesi Kinizsi SZITE labdarúgó klub december 21-én, a Szentesi Központi konyha ebédlőjében tartotta meg az utánpótláskorú csapatainak az évzáró rendezvényét. Az egyes korosztályok edzői értékelték a játékosok hozzáállását, teljesítményét, a csapataik eredményességét, a legjobbakat díjazták.

Az eseményen megjelent Szabó Zoltán Ferenc polgármester, és Némethy László, a klub szakmai igazgatója – és részt vettek a díjak átadásába. A város vezetője köszöntötte a szakosztályt, annak sportolóit, a megjelent szülőket. Örömét fejezte ki, hogy a klubban sportolók számára érezhetően javultak a feltételek, ehhez azt is hozzátette, hogy még keményebb munkával, még szebb eredményeket érhetnek a fiatalok.

Beszélt arról is, hogy egy könnyűszerkezetes fedett csarnok építése szerepel a klub tervei között, amit a maga részéről támogat, mert a meglévő lehetőségeket még inkább kibővíti majd a létesítmény.

Tari Róbert, a klub elnöke beszélt a nemrégiben átadott új klubházról, annak jelentőségéről, megköszönte a támogatók segítségét, hiszen az utóbbi öt évben 200 millió forintos fejlesztést tudtak megvalósítani. Folytatva elmondta, hogy a jövőben még nagyobb összefogásra, még jobb közösségek kialakítására, és persze még jobb eredményekre törekednek. A klub nevében mindenkinek áldott karácsonyt és boldog új évet kívánt!

Az óvodától az U-13-as korosztályig külön-külön értékelések hangzottak el az edzőktől: Bárányné Tóth Csillától, Herczeg Szabolcstól, Szöllősi Ferenctől, Puskás Jánostól, Tari Róberttől, Bodzás Ádámtól.

Az értékeléseket követően minden csapat három legjobban teljesítő játékosa plakettet (összesen 21-en), a csapat valamennyi tagja pedig emléklapot kapott.

A zárórendezvényen közel 100 gyermek (sokaknak szülei is) vett részt.

Képgaléria (58 fotó):
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3372192419518558

Vélemény, hozzászólás?