Kiemelt hírek Szentes

Ez egy szenzációs koncert volt

Ilyen és ehhez hasonló véleményekkel jöttek el a Szentesi Hangversenyközpont által szervezett, november 12-i ‘Ripoff Raskolnikov és zenekara’ koncertről a nézők.
Az énekes-dalszerző ezúttal zenekarával érkezett Szentesre, a Lajtha László Alapfokú Művészeti iskola hangversenytermébe, és bár csak négyen voltak a színpadon, és leginkább „csak” ültek és zenéltek – de „betöltötték” a teret.
Nem is akármilyen muzsikával: a blueszene legtágabban felfogható műfaji zenéi szólaltak – mesteri fokon. Nem feltétlenül kellett érteni a szöveget, a dallamok tökéletesen kifejezték a zenészek pillanatnyi érzelmeit, hangulatát.
Az est folyamán gyakorlatilag két ’frontember’ volt: Ripoff Raskolnikov mellett Nagy Szabolcs (zongora) vitte a prímet, először zenésztársaikat Varga „Laca” László (basszusgitár) és Gyenge Lajos (dob), majd velük együtt a közönséget varázsolták el hangszereik megszólaltatásával.
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, emberek hangszerrel, álló emberek, gitár és belső tér
Nagyon figyelhettek a repertoár kialakítására, mert ahogy lejátszottak egy-egy számot, egyre nagyobb lendületet vettek, egyre izgalmasabban játszottak, egyre forróbb lett a hangulat.
És valóban: „ez egy szenzációs koncert volt”.

Vélemény, hozzászólás?