Hírek Kiemelt hírek Szentes

Ezüstérem – a Magyar Szuper Ligában

Az elmúlt hétvégén két nagyon fontos versenyt is rendeztek, mely az április végi szentesi atlétikai dobóverseny után ismét lehetőséget adott a dobóknak, hogy számot adjanak felkészülésükről.
Vácon, a Magyar Szuper Liga versenysorozat női diszkoszvető számában a szentesi Maximus SE versenyzője Váradi Krisztina, gyermekének születése óta első alkalommal lépett szuper liga versenyen dobókörbe, és 46,76 méteres eredményével a nyíregyházi Kerekes Dóra mögött második helyezést szerzett!
Dávid Vanessza felkészülése jól sikerült, azonban indulni nem tudott, mert lábsérülése nehezen javul.
Az Ikarusz Atlétikai pályán, a Budapest Open U 16-os versenyszámában Dávid Kristóf indult fiú diszkoszvetésben. Kristóf most váltott korosztályt, és egy nagyon erős mezőnyben, nehezebb szerrel kellett helytállnia, döntőbe jutást vártunk tőle, ez nem sikerült, 28,59 méteres eredményével a10. helyezést szerezte meg. Számára a legfontosabb, hogy bele erősödjön a mezőnybe, ebben az évben harminc méter feletti eredményt várunk tőle.
A következő verseny június 10-én lesz Kecskeméten, az Alföld régió bajnoksága, ahol népes csapattal szerepelnek az atléták.

Vélemény, hozzászólás?