Hírek Kiemelt hírek Szentes

F E L H Í V Á S

A Szentesi Természet, – és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány Harris hawk, más néven Harris ölyv bemutatós madara megszökött május 26-án, a kora délutáni órákban. Utolsó információ szerint Szentesen a Brusznyai sétány panelházának erkélyén látták.
Az Alapítvány vezetője kéréssel fordul Szentes város, valamint a környező települések lakosságához, mezőőr és vadász kollégákhoz. Kér mindenkit, aki a képen látható madár hollétéről információval tud szolgálni, hívja az ügyeleti számukat.
A madár a megszökésekor a béklyót, az ehhez kapcsolódó, 70 cm – es kiüléshez szolgáló szárrészt mind magával vitte. Sajnos a béklyó és az ehhez kapcsolódó szárrész miatt, könnyen felakadhat kerítésen, faágon. Kérjük önöket, aki teheti, akár egy megosztással is sokat segíthet.
“Ugyan az alapítvány elnökeként kérem önöket segítsenek megtalálni a képen látható madarat, viszont mint magánember én és párom pénzjutalmat ajánlunk fel annak a becsületes személynek, aki ha megtalálja a madarat, a Szentesi Természet, – és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítványhoz behozza.
A madár engedélyköteles, gyűrűzött, a Kormányhivatal engedélye nélkül tartása tilos. Segítsenek nekünk, segítsenek Charlinak.
Az ügyeleti szám: 06 30 6332900
Lehet, hogy egy kép erről: madár és szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?