Hírek

Fákat ültettek a református iskola ballagó diákjai

Szentesen – a járványügyi helyzet ellenére – ebben a tanévben terjedhet el a „ballagó fák” ültetése, ugyanis az önkormányzat valamennyi általános iskola végzős osztályának – ballagásuk tiszteletére – egy-egy fát adományozott – kérve, hogy ültessék el, és gondozzák azokat.
A Kiss Bálint Református Általános Iskola két nyolcadikos osztálya, az osztályfőnök vezetésével, a járványügyi szabályok betartása mellett, a Városellátó Nkft. szakembereinek útmutatásával, a Kossuth téren április 16-án elültette a kapott fákat.
A 8. a. osztály (osztályfőnökök: Tomcsányiné Lucz Szilvia és Lőrincz Edit) a Református Nagytemplom iskola felőli oldalánál ültette el a tulipánfájukat, képmelléklet:
A 8. b-sek (osztályfőnökök: Csó Jánosné Fazekas Ibolya és Horvát József) a téren, a szökőkúthoz közeli területen „ásták le” az osztály díszalmafáját – ballagásuk alkalmából, képmelléklet:
Az ültetés során megtudtuk, hogy az iskola előtt már áll egy hársfa, amelyet szintén diákok és tanárok közösen ültettek – 16 évvel ezelőtt. A jelenlegi diákok mondták, remélik, hogy ezek a fák legalább ennyi ideig még állni fognak a Kossuth téren.

Vélemény, hozzászólás?