Kiemelt hírek Szentes

Farkas Sándor átvette képviselői mandátumát

Szentesen, a Polgármesteri hivatal konferenciatermében április 25-én adták át Farkas Sándornak az országgyűlési képviselői mandátumát. Az eseményen két kivétellel részt vettek a választókerület Választási Bizottságának tagjai, a Szentesi Járási Hivatal vezető képviselői,  a települések polgármesterei, a szűkebb családtagok.

Először dr. László Ferenc, a Csongrád megye 03. számú  Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottság elnöke ismertette az országgyűlési képviselők 2018. évi általános választásán a Cs.m-i 03. számú választókerület végső, hivatalos adatait

A választókerületben a választópolgárok száma összesen 82 675 volt, közülük 56 056-an szavaztak, ez 67.8 %-os részvételi aránynak felel meg. „Ez a magas szám is ünnepivé tette a választásokat” – mondta a bizottság elnöke.

Majd folytatta: Farkas Sándor, a FIDESZ-KDNP jelöltje 27 322 érvényes szavazatot kapott, ez a voksok 49.62 % -a. Ezzel Farkas Sándor nyerte el a mandátumot.

Ezt követően dr. László Ferenc, a Csongrád megye 03. számú  Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottság elnöke ünnepélyesen átadta a mandátumot igazoló dokumentumot Farkas Sándornak.

Farkas Sándor átvette képviselői mandátumát

Farkas Sándor átvette képviselői mandátumátSzentesen, a Polgármesteri hivatal konferenciatermében április 25-én adták át Farkas Sándornak az országgyűlési képviselői mandátumát. Az eseményen két kivétellel részt vettek a választókerület Választási Bizottságának tagjai, a Szentesi Járási Hivatal vezető képviselői, a települések polgármesterei, a szűkebb családtagok.Először dr. László Ferenc, a Csongrád megye 03. számú Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottság elnöke ismertette az országgyűlési képviselők 2018-évi általános választásán a Cs.m-i 03. számú választókerület végső, hivatalos adatait A választókerületben a választópolgárok száma összesen 82 675 volt, közülük 56 056a- szavaztak, ez 67.8 %-os részvételi aránynak felel meg. „Ez a magas szám is ünnepivé tette a választásokat” – mondta a bizottság elnöke.Majd folytatta: Farkas Sándor, a FIDESZ-KDNP jelöltje 27 322 érvényes szavazatot kapott, ez a voksok 49.62 % -a. Ezzel Farkas Sándor nyerte el a mandátumot. Ezt követően dr. László Ferenc, a Csongrád megye 03. számú Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottság elnöke ünnepélyesen átadta a mandátumot igazoló dokumentumot Farkas Sándornak. Ezt követően Farkas Sándor megköszönte a választóknak a bizalmát, a szavazatok nagy száma többek között azt is jelzi, hogy sokan támogatják tevékenységemet, amit ezúton nem csak megköszönök, hanem további erőfeszítésekre ösztönöz – tette hozzá a régi-új képviselő. Elhangzott az is, hogy képviselői munkájával szeretne minél több embernek megfelelni. Gratulációkkal ért véget a mandátumátadó ünnepség.Néhány kép a mandátum átadóról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1993087570762390

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. április 25.

Ezt követően Farkas Sándor megköszönte a választóknak a bizalmát, a szavazatok nagy száma többek között azt is jelzi, hogy sokan támogatják tevékenységemet, amit ezúton nemcsak megköszönök, hanem további  erőfeszítésekre ösztönöz – tette hozzá a régi-új képviselő. Elhangzott az is, hogy képviselői munkájával szeretne minél több embernek megfelelni.

 

Gratulációkkal ért véget a mandátumátadó ünnepség.

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?