Kiemelt hírek Térség

Farkas Sándor lett Csongrád megye díszpolgára

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója tiszteletére a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal március 14-én kiállítással, könyvbemutatóval és Nemzeti esttel tisztelgett a történelmi esemény hősei és a jelenkor kiválóságai előtt.

A megye szolgálatért tanúsított kiemelkedő teljesítményekért a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, Kakas Béla ezen az esten adta át a szervezet elismeréseit.

Az idén adták át tizedik alkalommal a megye díszpolgári címét, amelynek kitüntetettje Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője.

Életútját Böjte Csaba OFM, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója méltatta a díjátadón.

Farkas Sándor kapta meg a megye díszpolgára címe

Nemzeti Est – szentesi elismerésekkel IV.Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulója tiszteletére a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal március 14-én kiállítással, könyvbemutatóval és Nemzeti esttel tisztelgett a történelmi esemény hősei és a jelenkor kiválóságai előtt.A megye szolgálatért tanúsított kiemelkedő teljesítményekért a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, Kakas Béla ezen az esten adta át a szervezet elismeréseit. Az elmúlt napokban egy-egy szentesi kitüntetett érdemeit méltató beszédet mutattuk be Önöknek.Az idén adták át tizedik alkalommal a megye díszpolgári címét, amelynek kitüntetettje Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője. Életútját Böjte Csaba OFM, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója méltatta a díjátadón.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 18., hétfő

 

Vélemény, hozzászólás?