Kiemelt hírek Szentes

Farsangi véradás a Vérellátó Állomáson

A Dr. Bugyi István Kórház és a Vöröskereszt Szentesi Vezetősége február 27-én a Vérellátó Állomáson Farsangi véradást szervezett. Már külsőségeiben is vidámabb, ünnepibb volt a környezet, és fánkkal süteményekkel, teával fogadták az önkénteseket.

Megemlítjük, hogy Aradi Aranka, nagytőkei véradás-szervező saját készítésű csörögefánkot és lekvárt küldött az itteni véradáson résztvevőknek.

Összesen 36-an jelentkeztek véradásra, közülük érdekességképpen kiemeljük azt a véradót, aki Angliából érkezett, és most adott 50. alkalommal vért. Londonban egy étteremben dolgozik, jelenleg szabadságát tölti, és gondolt az embertársaira is – eljött vért adni.

A félszáz véradásából kb. 40-szer a Vérellátó Állomáson, a többi alkalommal a honvédségnél nyújtotta karját. A jubileumi véradásáért megkapta az 50-szeres Véradó jelvényt, illetve az azt igazoló Oklevelet.

Valamennyi véradó a farsangi vendéglátás mellé még kapott szentesi fürdő belépőt, 500.- Ft. értékű étkezési utalványt, 500.- Ft. értékű Domján Optikába szóló kupont, Ruzsa Magdi koncertre történő jegyvásárlás esetén 20% kedvezménykupont, csokoládét.

Továbbra is minden héten, kedden és szerdán délelőtt 07.30-12.00 óráig, valamint csütörtök 14.00- 17.00 óráig tartanak véradást Szentesen, a Vérellátó Állomáson.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3583945125009952

Vélemény, hozzászólás?