Kiemelt hírek Szentes

Fater kupa és családi nap egyszerre

A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola május 18-án ragyogó időben, szuper programokkal és fantasztikus hangulatú meccsekkel rendezte meg a II. Fater Focikupát a Pusztai László Sporttelepen. Már a csoportmérkőzéseken kialakultak a szurkoló táborok, a döntőt pedig valódi kupa-hangulat jellemezte.

Az idei győztes az 5.a osztály csapata lett, a második helyezést a 7.a osztályos apukák, a bronzérmet pedig a 3.b osztályosok faterközössége érdemelte ki.

Az előző évhez képest újdonság volt a Családi Nap megszervezése, melyben nagy támogatást nyújtott a fenntartó Nagytemplomi Református Gyülekezet. Itt nem csak megtalálták a gyerekek és az anyukák az „elfoglaltságot”, hanem színvonalas műsor, új és érdekfeszítő játékok várták őket.

A szervezők köszönik a lelkes sportolók sportszerű küzdelmét, a kitűnő
szurkolóseregek rigmusait (Ötödik a hatodik osztály), valamint a résztvevő gyerekek fáradhatatlanságát az ugrálóvárnál, a bűvészmutatványoknál és megannyi játéknál.

Simon Alma, a Vöröskereszt Szentesi Szervezetének vezetője pedig a Családi Nap keretében átadta, az iskolában ezen a héten tartott véradáson legjobban mozgósító osztályoknak járó jutalmat (tortát). Az 5.a és a 3.b csapata kapta meg a finomságokat!

Köszönet mindenkinek, jövőre újra találkozunk!

Néhány fotó:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2753871508017322

 

Fater kupa és családi nap

Fater kupa és családi nap egyszerre(Videó összefoglalóval)A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola május 18-án ragyogó időben, szuper programokkal és fantasztikus hangulatú meccsekkel rendezte meg a II. Fater Focikupát a Pusztai László Sporttelepen. Már a csoportmérkőzéseken kialakultak a szurkoló táborok, a döntőt pedig valódi kupa-hangulat jellemezte.Az idei győztes az 5.a osztály csapata lett, a második helyezést a 7.a osztályos apukák, a bronzérmet pedig a 3.b osztályosok faterközössége érdemelte ki.Az előző évhez képest újdonság volt a Családi Nap megszervezése, melyben nagy támogatást nyújtott a fenntartó Nagytemplomi Református Gyülekezet. Itt nem csak megtalálták a gyerekek és az anyukák az „elfoglaltságot”, hanem színvonalas műsor, új és érdekfeszítő játékok várták őket. A szervezők köszönik a lelkes sportolók sportszerű küzdelmét, a kitűnő szurkolóseregek rigmusait (Ötödik a hatodik osztály), valamint a résztvevő gyerekek fáradhatatlanságát az ugrálóvárnál, a bűvészmutatványoknál és megannyi játéknál.Simon Alma, a Vöröskereszt Szentesi Szervezetének vezetője pedig a Családi Nap keretében átadta, az iskolában ezen a héten tartott véradáson legjobban mozgósító osztályoknak járó jutalmat (tortát). Az 5.a és a 3.b csapata kapta meg a finomságokat!Köszönet mindenkinek, jövőre újra találkozunk!Néhány fotó:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2753871508017322

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 19., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?