Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Fél ezren mozogtak a Klauzálban

A Szentesi Klauzál Általános Iskolában december 9-én rendezték meg, az egyik országos kereskedelmi TV által kezdeményezett „Nagy vagy” című sportvetélkedő egyik előkészítő adását. A valójában egy sport délelőttnek számító eseményen három sportversenyt bonyolítottak le.

Elsőként az iskola valamennyi alsó tagozatos diákja mozgott, sportolt, ügyességi jellegű sportfeladatokat végeztek. Volt itt Forma 1 pálya, Lufis játék, Lufis játék, Lepedőlabdázás, Kötélhajtás és még sorolhatnánk.

Ezután az intézmény felső tagozatosai vették át a tornaterem küzdőterét, számukra – többek között – Síelős feladat, Körlabda, Kosár-röpi feladat végrehajtása várt.

Végül következett a „Nagy Vagy!” vetélkedő 3 szentesi iskolai csapattal (Klauzál, Deák, Kiss Bálint), – 6-7 feladattal. Itt  a csapatokat 4 fiú, 4 lány, egy apuka, egy anyuka  és két pedagógus alkották.

Az utóbbi vetélkedőn a következő sorrend alakult ki:

  1. Klauzál Gábor Általános Iskola
  2. Deák Ferenc általános Iskola
  3. Kiss Bálint Református Általános Iskola

A csapatok Emléklapot, ajándékokat és érmeket kaptak, melyet Kurucz Péter producer és sportriporter adott át. Lendületesen lebonyolított, változatos feladatokat tartalmazó versenyen vehettek részt a diákok és tanáraik – „egy kis  mozgás mindenkinek kell” jegyében.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?