Kiemelt hírek Szentes

Felgyulladt az öröm lángja az Adventi koszorún

Szentesen, a Kossuth téren december 15-én Fehér Csaba, a Nagytemplomi Református Gyülekezet lelkésze, és Szabó Zoltán Ferenc a város polgármestere meggyújtotta az ’öröm’ lángját az Adventi koszorú harmadik gyertyáján.

Előtte Fehér Csaba lelkész úr mondta el ünnepi gondolatait az Adventtel kapcsolatban. Beszélt arról, amit a harmadik gyertya é annak lángja szimbolizál, és beszélt arról is, hogy ilyenkor milyen fontos, hogy egymásra figyeljünk, egymásnak segítsünk.

A lelkész szavai mellett a Református Idősek Otthona munkatársai verses-irodalmi összeállítással, a gyülekezet ifjúsági zenekara karácsonyi dallamokkal, a gyülekezet további néhány tagja pedig forró teát és apró süteményt kínálva szolgált.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3351604171577383

 

harmadik láng az Adventi koszorún

Felgyulladt az öröm lángja az Adventi koszorún(Képmelléklettel)Szentesen, a Kossuth téren december 15-én Fehér Csaba, a Nagytemplomi Református Gyülekezet lelkésze, és Szabó Zoltán Ferenc a város polgármestere meggyújtotta az ’öröm’ lángját az Adventi koszorú harmadik gyertyáján. Előtte Fehér Csaba lelkész úr mondta el ünnepi gondolatait az Adventtel kapcsolatban. Beszélt arról, amit a harmadik gyertya é annak lángja szimbolizál, és beszélt arról is, hogy ilyenkor milyen fontos, hogy egymásra figyeljünk, egymásnak segítsünk. A lelkész szavai mellett a Református Idősek Otthona munkatársai verses-irodalmi összeállítással, a gyülekezet ifjúsági zenekara karácsonyi dallamokkal, a gyülekezet további néhány tagja pedig forró teát és apró süteményt kínálva szolgált.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3351604171577383

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. december 15., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?