Hírek Kiemelt hírek Szentes

FELHÍVÁS

A Szentes Városellátó NKft., mint piacüzemeltető felhívása:
“Tisztelt piaci árusok!
Az Apponyi téri Élelmiszer és Zöldségpiac fejlesztése során várhatóan 2021. évben várhatóan átadásra kerül a zárt vásárcsarnok, amelyben a tervezett 40 db elárusító asztal mellett 7 db, egyenként 16 m2-es üzlethelyiség kerül kialakításra.
Az üzemeltető Szentes Városellátó Nkft. várja a létesítendő csarnokban tervezett üzlethelyiségek, illetve elárusító asztalok bérlete után érdeklődő zöldség, gyümölcs és egyéb élelmiszer elárusítók jelentkezését az igények előzetes felmérése érdekében.
A jelentkezést kizárólag írásban postai úton, vagy lezárt borítékban személyesen a Szentes Városellátó Nkft. Kossuth tér 6. sz. alatti (Városháza udvarában) pénztárában, vagy elektronikus levélben az info@varosellatoszentes.hu címre kell eljuttatni.
A jelentkezés előzetes igényfelmérés, azzal sem az üzemeltető sem a jelentkező nem vállal kötelezettséget, vagy bármilyen költséget, a jelentkezés sorrendje nem jelent a továbbiakban előnyt vagy hátrányt.
Az írásbeli jelentkezésben fel kell tüntetni a jelentkező:
– nevét,
– címét,
– elérhetőségét,
– gazdálkodási formáját (őstermelő, egyéni vállalkozó, gazdálkodó szervezet),
– a vásárcsarnokban kialakításra kerülő üzlethelyiségben folytatandó tevékenység bemutatását (milyen terméket tervez árusítani, milyen időtartamban, az üzlethelyiségen belül tervez-e elárusító teret vagy csak árusító ablakot, stb.)
– igényelt alapterület vagy asztal felület
– igényel infrastruktúra
Az üzemeltető a jelentkezéseket jelen felhívás megjelenésétől 2021. július 14. napjáig várja.
A jelentkezők körének felmérése alapján kerül meghatározásra az üzlet- és elárusító asztal bérlet pályázati feltételeinek meghatározása.”
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „APPONYI TÉRI ÉLELMISZER ÉS ZÖ–LDSÉGPIAC FEJLESZTÉSE D PIAC- SARNOK SZENTESEN”

Vélemény, hozzászólás?