Hírek Kiemelt hírek Szentes

Felkészítés a természetbarát szemléletre

A Szentesi Természet- és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány (egykor madármentő állomás) természetvédelmi felkészítést szervez óvodásoknak, diákoknak – 5-14 éves korúak számára.
További részletek:
„Kedves szülők és gyerekek!
’Természet Ember Környezet’ suli indul Szentes városában, iskolásoknak és óvodás gyerekek részére.
A környezeti nevelés jelentősége
Fontos és jó célkitűzés, hogy gyermekeinkből magukra és környezetükre igényes felnőtteket neveljünk és ebben a folyamatban részt vállaljon az iskola, illetve akár már az óvoda is. A környezettudatos életre nevelést ugyanis nem lehet elég korán kezdeni.
A felnövekvő generáció számára az egyik legfontosabb útravaló, amit adhatunk, az a környezetvédelem és az életmód összefüggéseinek feltárása és a környezettudatos szemlélet átadása.
Ahhoz ugyanis, hogy esélyük legyen az egészséges és boldog életre, olyan környezetre is szükségük lesz, amelyben az élővilág egyensúlya, az időjárás harmóniája és a levegő tisztasága továbbra is rendben van, valamint van elegendő ivóvíz és táplálék minden élőlény számára.
A suli időtartama: 2021.02.01- 2021-05.30
A jelentkezés határideje: 2021.01.30
Jelentkezés: k.acor007@gmail.com címen várjuk a diákok, jelentkezését.
Telefonszám: 06 30 633-2900
Az oktatás során igazodunk az időszerű járványügyi előírásokhoz, így az analóg és digitális előadásokra is készülünk.
Az oktatás terv összeállításánál figyelünk arra, hogy az iskolai kötelezettségek teljesítésével összeegyeztethető legyen a tanulók részvétele.
Az oktatás minden héten, szombaton de: 10:00 – tól – du: 14: 00 ig tart. A gyermekek elméleti, terepi, valamint gyakorlati foglalkozáson is részt vehetnek.”
Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?