Hírek Kiemelt hírek Szentes

Félpályás és teljes pályás útlezárás várható Szentesen

Szentes Város Önkormányzata, a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred és a Honvéd Rákóczi Sportegyesület közös szervezésében, a Sportcsarnokban megsemmisült sporteszközök pótlása céljából január 28-án Jótékonysági futást rendeznek a város utcáin.
Ezzel összefüggésben január 28-án félpályás és teljes pályás útlezárás várható Szentesen. Ennek pontos idejét és helyét az alábbi közleményben olvashatja:
“Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Szentes Város Önkormányzata és a Honvéd Rákóczi Sportegyesület közös szervezésében Jótékonysági futás kerül megrendezésre a Sportcsarnokban megsemmisült sporteszközök pótlása céljából
A Jótékonysági futás indulás időpontja: 2022. január 28. (péntek) 10:00 óra
Gyülekező: a Shihan Furkó Kálmán téren 09:45-ig
Útvonal
Indulás: Dr. Papp László Városi Sportcsarnoktól, Jövendő utca, Rákóczi utca végén a körforgalomnál balra a Kossuth utcán a Tűzoltóparancsnokság épületéig, ott fordulópont és visszafutás,
a Kossuth utcán végig a Tóth József Színház és Vigadóig, a körforgalomnál az Ady Endre utca felé fordulva a Nagy Ferenc utcán át érkezés a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokhoz.
Félpályás útlezárás lesz a fenti útvonalon a futás idejére.
Teljes pályás útlezárás lesz a rendezvény idejére, 9:00 – 12:00 óráig a Sportcsarnok előtt a Jövendő utcán a Bocskai és a Horváth Mihály utca között.
A rendezvény megtartása rendőrségi felvezetéssel, jelzőőrös biztosítással történik.
Megértésüket és segítő közreműködésüket előre is köszönjük.
Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
Műszaki Iroda”
(A kép illusztráció)

Vélemény, hozzászólás?