Hírek Kék hírek Szentes

Félszáz ingatlanból lopott

A Szentesi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy derekegyházi férfival szemben, aki ötven Csongrád és Bács-Kiskun megyei ingatlanba tört be. A gyanúsítottat három társa segítette a bűncselekmények elkövetésében, valamint tevékenységéhez egy férfi és egy nő orgazdaként kapcsolódott.

A feltételezett elkövető 2015 decembere és 2017 januárja között szentesi, kiskőrösi, kunszentmártoni, hódmezővásárhelyi, csongrádi és derekegyházi házakba tört be, azokból főként ékszereket, műszaki cikkeket, szeszes italokat és táskákat vitt el.

 

 

Két kiskunmajsai és egy kunágotai társa, alkalmanként figyeléssel, a helyszínre szállítással segítette. Ketten a bűncselekményeket együtt követték el a 33 éves férfival. Ellenük lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A terhelt két másik ismerőse az eltulajdonított vagyontárgyakat értékesítette. Őket orgazdasággal gyanúsítják a rendőrök.

A Szentesi Rendőrkapitányság a nyomozás befejezését követően vádemelést javasol a derekegyházi férfival és társaival szemben.

/F.: Csmi RFK/

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?