Kiemelt hírek Szentes

Fergeteges Farsang a Farkas A. oviban

Szentesen, a Farkas Antal utcai óvodában március 1-én Farsangi bálat szerveztek, melyet Nyílt Nappal is összekötöttek, így többen is megtekintették a programot.

A vendégeket Árgyellán Mihályné tagóvoda-vezető köszöntötte, a vendégek nevében Antal Balázs Tibor, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte az ovisokat, a dolgozókat, és a szülőket.

A bál a finom, frissensült farsangi fánkok elfogyasztásával kezdődött, majd az óvoda valamennyi csoportja tartott farsangi bemutatót.

A Méhecske csoportos gyermekek zenés játékkal, a Pillangó csoport vidám bohócokkal, a Napraforgó csoportos bohócok farsangi játékkal, a Lurkó csoportosok vidám versekkel, énekekkel és tánccal szórakoztatták a közönséget.
A mulatság befejezése előtt a Méhecske csoportosok bemutatták a városi farsangon előadott műsorukat majd vidám farsangi „össztánccal” zárult a fergeteges program.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2580382215366253

 

 

Fergetes Farsang a Farkas A oviban

Fergeteges Farsang a Farkas A. oviban(Képmelléklettel)Szentesen, a Farkas Antal utcai óvodában március 1-én Farsangi bálat szerveztek, melyet Nyílt Nappal is összekötöttek, így többen is megtekintették a programot. A vendégeket Árgyellán Mihályné tagóvoda-vezető köszöntötte, a vendégek nevében Antal Balázs Tibor, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte az ovisokat, a dolgozókat, és a szülőket. A bál a finom, frissensült farsangi fánkok elfogyasztásával kezdődött, majd az óvoda valamennyi csoportja tartott farsangi bemutatót. A Méhecske csoportos gyermekek zenés játékkal, a Pillangó csoport vidám bohócokkal, a Napraforgó csoportos bohócok farsangi játékkal, a Lurkó csoportosok vidám versekkel, énekekkel és tánccal szórakoztatták a közönséget. A mulatság befejezése előtt a Méhecske csoportosok bemutatták a városi farsangon előadott műsorukat majd vidám farsangi „össztánccal” zárult a fergeteges program.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2580382215366253

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 1., péntek

Vélemény, hozzászólás?