Kiemelt hírek Szentes

Fergeteges jubileumi gála a 10. évfordulón

A szentesi dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon ezen a héten ünnepelte alapításának 10. évfordulóját, ennek tiszteletére az intézménydolgozói az ellátottakkal közösen egy hetes ünnepi sorozatot szerveztek. Ennek keretében tartottak Egészségnapot, Kézműves napot, szerveztek Disznóvágás, Süteménysütést. A sorozat zárásaként november 23-án Gálaműsorral köszöntötték a jubileumot és természetesen a lakókat.

Az ünnepségen megjelent, és köszöntötte az intézményt és ellátottjait Farkas Sándor agrárminiszter helyettes, a térség országgyűlési képviselője és Szirbik Imre, Szentes polgármestere.

Dányiné Nagy Andrea, az Otthon vezetője üdvözölte a vendégeket, a helyi önkormányzat megjelent képviselőit, a társintézmények vezetőit, külön nagy szeretettel a gondozottakat.

Név szerint is megemlékezett azokról az ápoltakról és azokról a dolgozókról, akik 10 éve lakói, illetve munkatársai az intézménynek.

Az ünnepi műsorban fellépett a Szilver TSE junior magyar bajnok táncospárja Rónyai Zoltán és Busa Dóra; a Dolce Vita művészeti egyesület két tagja Nótári Andrea és Danilescu Csaba Attila – operett részletekkel.

Az intézmény dolgozói Park Ernő „Love Story” című zenés összeállítását adták elő – frenetikus sikert aratva a gondozottak és a vendégek körében egyaránt.

Válogatás a dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon jubileumi műsorából

Fergeteges jubileumi gála a 10. évfordulón(Képmelléklettel)A szentesi dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon ezen a héten ünnepelte alapításának 10. évfordulóját, ennek tiszteletére az intézménydolgozói az ellátottakkal közösen egy hetes ünnepi sorozatot szerveztek. Ennek keretében tartottak Egészségnapot, Kézműves napot, szerveztek Disznóvágás, Süteménysütést. A sorozat zárásaként november 23-án Gálaműsorral köszöntötték a jubileumot és természetesen a lakókat.Az ünnepségen megjelent, és köszöntötte az intézményt és ellátottjait Farkas Sándor agrárminiszter helyettes, a térség országgyűlési képviselője és Szirbik Imre, Szentes polgármestere. Dányiné Nagy Andrea, az Otthon vezetője üdvözölte a vendégeket, a helyi önkormányzat megjelent képviselőit, a társintézmények vezetőit, külön nagy szeretettel a gondozottakat.Név szerint is megemlékezett azokról az ápoltakról és azokról a dolgozókról, akik 10 éve lakói, illetve munkatársai az intézménynek. Az ünnepi műsorban fellépett a Szilver TSE junior magyar bajnok táncospárja Rónyai Zoltán és Busa Dóra; a Dolce Vita művészeti egyesület két tagja Nótári Andrea és Danilescu Csaba Attila – operett részletekkel. Az intézmény dolgozói Park Ernő „Love Story” című zenés összeállítását adták elő – frenetikus sikert aratva a gondozottak és a vendégek körében egyaránt. A gálát az ünnepi emeletes torta behozatala zárta, melyet a lakók az ünnepi ebéd után desszertként fogyaszthattak el.A gálán Fazekas Edit konferált. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2375824539155356

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 23., péntek

A gálát az ünnepi emeletes torta behozatala zárta, melyet a lakók az ünnepi ebéd után desszertként fogyaszthattak el.
A gálán Fazekas Edit konferált.

Képgaléria:

Farkas Sándor miniszterhelyettes is köszöntötte az intézményt
navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?