Kiemelt hírek Szentes

Fergeteges Kowalsky koncert Szentesen

A 15 éves Kowalsky meg a Vega együttes, ebből az alkalomból országos turnét szerveztek, melynek egyik állomása volt április 7-én Szentes, a dr. Papp László Városi Sportcsarnok.  

Ami az immár tizenötödik évben is a bandát jellemzi, az közönségükkel való kapcsolata. Közvetlen dalszövegeik, emberközeli és egyben sodró hangulatú koncertjeik nyomán mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarává váltak.

 

 

A jubileumi turnét úgy állították össze, hogy nagyobb városok sportcsarnokaiban szórakoztatják közönségüket, csinálnak jó bulit. A szentesi tökleletesen beleillett a sorba, hiszen „nagyjából más településeken is ennyi néző volt kíváncsi ránk” (itt a Kurca partján 730-an vásároltak belépőt).

És persze a buli is kiváló volt. Bármit is írnék, a hangulatot visszaadni nem lehet, ezért ajánlom az Olvasó figyelmébe a videót, valamint a képeket. (De még ennél fantasztikusabb volt a „légkör”.)

Kowalsky meg a Vega – Szentesen

Fergeteges Kowalsky koncert SzentesenA 15 éves Kowalsky meg a Vega együttes, ebből az alkalomból országos turnét szerveztek, melynek egyik állomása volt április 7-én Szentes, a dr. Papp László Városi Sportcsarnok. Részletesebben:http://hir45.hu/fergeteges-kowalsky-koncert-szentesen/A buli kiváló volt. Bármit is írnék, a hangulatot visszaadni nem lehet, ezért ajánlom az Olvasó figyelmébe a videót, valamint a képeket.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. április 8.

Az előzenekar, a  No Sugar nagyon is betöltötte feladatát: ráhangolta a közönséget a jubiláns csapat zenéjére.

Aki lemaradt (az kimaradt a fergeteges buliból) annak bátran ajánljuk: április 21-én Szegeden koncerteznek Kowáék, vagy figyelni kell a  nyári fesztiválok programjait, ott is találkozhatunk velük.

Vélemény, hozzászólás?