Kiemelt hírek Szentes

Fidesz sajtótájékoztató egy beszólásról

A Szentesi Fidesz irodában május 3-án Bozó Zoltán és Gémes László megyei képviselők tartottak sajtótájékoztatót, ahol Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselőnő elhíresült „patkányozós” beszólásáról volt szó.

A tájékoztató elején levetítették a Fidesz MPSZ által készített kisfilmet, amely abból a TV-s interjúból közöl részletet, amelynek során a képviselőnő a kérdésre: „…. hogyan lehetséges az, hogy a Fidesz támogatottsága folyamatosan emelkedik?” – ezt válaszolta: „Csak hogy egy mondatot mondjak, ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon……”

Ezt követően erre reflektált a Csongrád megyei Közgyűlés két Fideszes képviselője. (Ezt vágatlanul megtekinthetik a cikk alatti videón.) Teljes egészében elítélik politikus társuk megnyilvánulását, követelik a baloldali tömörülés elhatárolódását ez ügyben.

Videó:

Gémes L. Bozó Z. sajtótájékoztatója

A Szentesi Fidesz irodában május 3-án Bozó Zoltán és Gémes László megyei képviselők tartottak sajtótájékoztatót, ahol Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselőnő elhíresült „patkányozós” beszólásáról volt szó.A tájékoztató elején levetítették a Fidesz MPSZ által készített kisfilmet, amely abból a TV-s interjúból közöl részletet, amelynek során a képviselőnő a kérdésre: „…. hogyan lehetséges az, hogy a Fidesz támogatottsága folyamatosan emelkedik?” – ezt válaszolta: „Csak hogy egy mondatot mondjak, ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon……” Ezt követően erre reflektált a Csongrád megyei Közgyűlés két Fideszes képviselője. (Ezt vágatlanul megtekinthetik a cikk altti videón.) Teljes egészében elítélik politikus társuk megnyilvánulását, követelik a baloldali tömörülés elhatárolódását ez ügyben. A tájékoztatón az is elhangzott, hogy a Fidesz tovább gyűjti az aláírásokat az Európai Parlamenti választásokkal összefüggésben.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 3., péntek

//www.facebook.com/szentesigyors/videos/2245147085580309/

 

A tájékoztatón az is elhangzott, hogy a Fidesz tovább gyűjti az aláírásokat az Európai Parlamenti választásokkal összefüggésben.

Vélemény, hozzászólás?