Hírek Kiemelt hírek Szentes

Finta Edina tanulmányútra indul az Amerikai Egyesült Államokba

A Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum angol szakos oktatója sikeresen pályázott a Fulbright Teaching Excellence and Achievement Programra (Fulbright TEA). Finta Edina tanárnő a program keretében 6 hetes amerikai tanulmányúton vesz részt január 25. és március 11. között.
A program során a nyertes pályázók egyetemi órákat látogathatnak az Ohio állambeli Kenti Állami Egyetemen (Kent State University), amerikai középiskolákban szerezhetnek szakmai tapasztalatokat, ahol tanárként is kipróbálhatják magukat.
A program célja, hogy a közösségi médiák kritikus használatát erősítse, és az itt szerzett ismereteket tovább is adja a magyar közoktatási intézményekben. Magyarországról ebben az évben három oktató kapott lehetőséget a programban való részvételre. Finta Edina nagy várakozással és érdeklődéssel tekint a tanulmányútra, és bízik abban, hogy a tanórák során az itt megszerzett tudást kamatoztatni tudja.
Intézményünk versenyképességét, beiskolázási tevékenységét pozitívan erősíti az, hogy oktatónk ebben az ösztöndíjprogramban vesz részt.
(HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum)

Vélemény, hozzászólás?